martes, 12 de marzo de 2013

2009


Continuà Javier Alonso Segura com a president de la falla, compartint presidència amb dues xiquetes com a presidentes infantils, Isabel Andreu Heredia i Sofia Alonso García. Seria la primera volta que la falla interpretaria el primer sainet, des del qual, portem fent-lo any rere any fins a l’actualitat. I des de la cavalcada del ninot d'aquest any, portem guanyant el primer premi de carrossa major!!! 5 anys consecutius!!! 


                               Records de Isabel i Paloma Falleres Majors de l'any 2009

Isabel: Benvolguts fallers i amics, ens trobem ací Paloma i jo cara l’ordinador recordant moments del nostre regnat, i no em parat de riure i plorar des que ens hem juntat. Estem intentant resumir-los per a que vosaltres també pugau gaudir de les nostres vivències com a Falleres Majors i he de dir que és molt complicat fer-ho, perque aquell any ens va marcar de per vida.

Fallera Major: Isabel Lozano Poyatos


Paloma: Per a nosaltres va ser un any meravellós des del primer moment. Encara recorde la cara que se’m va quedar quan al casal em van nomenar com a Fallera Major Infantil. Quina sorpresa!! Els meus pares havien estat molt indecisos i Pedro ja no els podia punjar més. Ell sabia que a la seua filla la faria molt feliç compartir el 2009 amb mi i feia tot el possible per a que així fora.

Artista: Sergio Musoles
Crític: Salvador Doménech i Juane Gumbau
Lema: Un món de jocs: I tu, a què jugues?


Isabel: I quina sort vaig tindre... L’escenari estava ple de joves i xiquetes que rebosaven alegria. Gloria, Mónica, Raquel, Rocío, Sara i Xenia són divertides i molt festeres, però sobretot van ser el meu suport duran eixe any i hui en dia continuem sent grans amigues enamorades de la festa que ens va unir.

Paloma: Ana, Arantxa, Carmen, Isabel, Marta, Nadia, Paula i Tesa són dolces i molt afectuoses, elles eren la inocència i la vitalitat que va impregnar la falla durant el nostre regnat, les xiquetes que van saber estar al seu lloc i que a hores d’ara continuen vinculades a aquest món, mostra de l’estima que senten per les falles.

Fallera Major Infantil: Paloma Cano López


Isabel: Bé, jo ja estava a l’escenari i veia a Paloma que no podia estar més trista, el seu somni se li escapava, però al nomenar-la el seu rostre va canviar per complet i jo no vaig poder contindre’m les llàgrimes. El nostre abraç va ser el començament d’un gran any, anavem a continuar la història de la Falla Don Bosco.

Artista: Paco Jiménez Rodero i Juane Gumbau
Crític: Salvador Doménech
Lema: El món és un circ


Paloma: Repasant els actes, no podem oblidar el dia que ens van tirar la traca. Un piromusical amb la cançó d’Alegria va ser l’himne del nostre any, sempre alegres. I les sevillanes, per suposat, van tindre un paper destacat, el d’unir-nos a tots abans de començar l’exercici. Els meus pares van agafar el gustet i ara ja són tots uns experts!! El de la presentació va ser un dels actes més emotius. Ens van dedicar unes paraules precioses i fins i tot una poesia. Aquella nit tota la comissió ens mostrava la seua estima i nosaltres ens sentiem com a vertaderes Reines.


Isabel: També recordem molt les dues carrosses de la Cavalcada del Ninot, el que ens van costar!! Totes les nits al casal ficant paperet, però aixó és fer falla, no? A més, no podem queixar-nos, que vam aconseguir dos primers premis!! I el primer de la comparsa major!! Quan ho van dir, Paloma va pegar un bot que quasi toca el sostre del Fallero, i es que va ser un any perfecte.


Paloma: La setmana de falles va ser intensa, no vam parar ni un minut, i es que no voliem perdre’ns res! Entregues de premis, visita a les falles, a les Residències, i sobretot el dia gran, que amb l’ofrena i la cremà possava punt i final a eixos quatre dies intensos. Isabel es va passar tota la cremà plorant, i jo encara no m’explique com vaig aguantar...

Isabel: Et recorde Paloma, que quan vas tornar a casa no podies parar de plorar... Però pareix ser que no volies dir-ho!! Després de falles ens quedaven encara moltes més coses, però si continuem no acabariem mai!! Tan sols ens queda agraïr a tota la falla el seu esforç any rere any, les seues ganes de treballar, de superar-se, de seguir lluitant per aconseguir grans guardons, les seues paraules, els seus abraços i la seua estima.


Paloma: Gràcies per fer del 2009 un any inoblidable i gràcies per formar part de la nostra vida. Enhorabona a tots els fallers, per aquestos 25 anys fent falla i a continuar així, que segur que apleguem molt lluny junts.

VISQUEN LES FALLES I VISCA LA FALLA DON BOSCO!!!


Després d'un any en el que es van complir somnis, il·lussions, . . . sols queda que ens seguiu acompanyant pel repàs de la nostra història!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario