martes, 5 de marzo de 2013

2004

Ja ha començat el compte enrere!!! En dos setmanes estarà finalitzant la millor festa del món!!! Les falles!!!

A l’any 2004, va tornar a reprendre la presidència de la falla Francisco Juan Segarra.  No vam tindre ni falleretes infantils ni fallera major, però sí que vam tindre cort d’honor major, que varen representar les dos juntes a la falla, com millor es podia fer.


2004                                                                          Eva Usó Enrique 

Estimats amics de la falla Don Bosco,
És un orgull per a mi escriure unes paraules amb motiu del 25 aniversari de la falla Don Bosco per recordar l’any 2004 en el qual Bea Juan i jo representàrem a la falla.


Senyoreta: Beatriz Juan Guardino
Senyoreta: Eva Usó Enrique


Recorde especialment que fou un any molt familiar on férem les coses senzilles però, això si, amb molt de sentiment. Com oblidar les paraules que el nostre President Paco Juan ens delectà durant la presentació de la falla al col·legi dels salesians; o com Adrián Granados, el president infantil d’aquell any, ens féu sentir tant a Bea com a mi les seues falleretes infantils a les que calia cuidar i acompanyar en tot moment; i ja, com a colofó de l’any, recorde el segon premi de falla que amb tanta emoció recollírem al Llar Faller.

Artista: Paco Jiménez Rodero
Crític: Salvador Doménech i Juane Gumbau
Lema: Esta falla va de parelles, com els collons i les mamelles


He d’admetre que mentre escrivia aquestes línies no he pogut evitar un somriure constant en la meva cara, m’han fet recordar molt bons moments. Voldria agrair de tot cor a tots els fallers de la falla Don Bosco que feren d’aquell any un any inoblidable, sentiment que estic segura que compartiran amb mi totes les falleres que han tingut l’honor de representar aquesta falla.

Artista: Mónica (La Gata)
Crític: Salvador Doménech
Lema: La Granja


Després d’uns quants anys a l’estranger, reconec que trobe a faltar la festa de les falles i, en especial, com es viu des de dins de la falla Don Bosco.
Enhorabona a tota la comissió de la falla Don Bosco pel seu 25 Aniversari
( i per molts anys més!)
Eva Usó Enrique

El sentiment de les falles, com podeu comprobar, és algo que arriba més enllà de la nostra Comunitat!!! Perque les falles no son sols una festa, son més que això, un sentiment!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario