jueves, 14 de febrero de 2013

1997

I reprenen el repàs als nostres 25 anys. En aquest cas, l'any 1997, pareix que siga l'altre dia i ja han passat uns quants anys de la data. . . 

1997                                                                    Luisa Monfort Capella

Benvollguts amics de la Falla Don Bosco: ja propera la festa de sant Josep, m’agradaria saludarvos i animarvos per a viure i participar de plé en tots els actes fallers i, sobre tot, a viure amb alegria i ermanor amb tots els amics fallers.Fallera Major: Luisa Monfort Capella

També m’agradaria saludar a tota la xicalla de la nostra falla, i com no a Ester i Carlos que han viscut amb mi tot un any de somnis i rialles.

Finalment, vull donar les gracies a tota aquella gent que ha fet posible el meu regnat tan feliç i, especialment, a la meua Cort d’Honor i al meu president perqie han estat amb mi en tots els moments i són els responsables de l’any tan meradillos que estic vivint.


Artista: Antonio Rosell Ninot

Crític: Francisco Ventura Fonfría
Lema: Arromangat que hi ha toll!!!

Visca Don Bosco!!!
Visquen les falles!!!

Amb estima vostra Fallera Major 1997;
                                   
                                                          Luisa Monfort i Capella


1997                                          Ester Conde Traver i Carlos Gil López

Ja s’arrimen les festes, el pregó ja ho ha anunciat, i des de la Falla Don Bosco, a tots els xiquets i xiquetes vos convidde a disfrutar de estes festes tant boniques que a tots vos van a encantar.

            Que açí en esta falla les portes ofertes sempre estarán.

            Visquen les Falles!!! Visca Don Bosco!!!
                       
      Ester Conde Traver

Fallera Major Infantil: Esther Conde Traver
Cavaller acompanyant: Carlos Gil López

Des de dalt del cel un àngel em guia per fer de mi el millor cavaller acompanyant que Ester, Luisa, Jose Luis, els meus pares i tota la gent de la Falla agueren volgut tenir. Espere que l’angel haja fet un bon treball. De la mateixa manera espereque tota Burriana esclate amb les falles i que Don Bosco es plene de germanor en aquesta setmana fallera; per a mi i per a Ester seria un somni, un regal baixat del cel.


Artista: Vicente Codina Ribes

Crític: V. R. Cardet
Lema: Pels camins de la vida

            Visca Don Bosco!!!  Visca Burriana!!!   Visquen les falles!!!

Carlos Gil López

Ja no queda res per a falles!!! Estem exactament a un mes de vore els ninots al carrer, de que comence la setmana gran per als fallers!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario