lunes, 28 de enero de 2013

1995

L'any 1995, varem tindre com a president, al ostre crític habitual, a Francisco Ventura Fonfría. Qui junt a les nostres falleres majors, cavaller acompanyant, i corts d'honor, representarien d'allò més bé, a la nostra falla.

1995                                                                       María Gil López

Quan jo era menuda, fa uns pocs anys, m’en recorde que en Sant Josep, em feia xata pegant el nas al cristall de la finestra de casa.

De prompte sentia la banda de música que s’apropava, i els fallers tiraven una traca, de la casa d’enfront eixia una xica vestida en traje de valenciana, ¡qué bonica estava! En aquuell vestit de flors, en la manteleta i el devantal, tot brodat en pedreria, aquell pentinat, mirant-la sentia enveja sana, pensava que aixina voldria ser jo, per a que tots em miraren com a d’ella.

Després me mirava l’espill, alçant-me el monyo cap a dalt, creia que no creixeria mai.

Sempre he vollgut ser fallera, és algo que està dins, que creix com tú creixes, que viu cada any en estes festes de les falles. L’any pasta vaig ser fallera de la Falla Don Bosco, tot va ser fabulós, pero per a mi que tant havía desitjat ser fallera, no era prou, volia algo més, i este any soc de la mateixa falla Reina.


Fallera Major: María Gil López

Vullc sentir dins de mi tot allò que en cada moment pot sentir una dòna fallera, i sobre tot, sentir el carinyo de les falleres i fallers d’esta falla.

Llàstima que no més és un any el ser Reina, mes, estic contenta de saber que allò que sempre he volgut s’ha fet realitat. Ja no farà falta que pegue el nas al cristall de la finestra de casa, ni sentiré enveja encara que siga sana, ara sé allò que es sent al ser Reina de la Falla Don Bosco de Burriana.

Artista: Antonio Rosell Ninot
Crític: Francisco Ventura Fonfría
Lema: Vaques primes donen mala llet


1995                                Salomé Castelló Ventura i Manuel Gil López

Si de dalt del cel, DON BOSCO em concedira un desig, sabeu que li demanaria?... “Que aquest any que ha començat siga el més llarg de ma vida, per no vore finalitzar el ser la nostra regina”Vos convide a totes les festes de la falla i així ens divertirem junts.

Salomé Castelló Ventura

Fallera Major Infantil: Salomé Castelló Ventura
Cavaller Acompanyant:  Manuel Gil López

Estimats fallers d’aquesta comissió:
Ser reinet de Don Bosco és, per a mi, un gran honor, puix això significa que represente tots els xiquets d’aquesta la meua falla. A mes, el fet que la meua germana María siga la Fallera Major i que jo haja d’acompanyar i conviure amb la bonica reineta Salomé, fan que el meu regnat siga encara més gratificant.

Artista: Vicente Codina Ribes
Crític: V. R. Cardet
Lema: Bojos per la música

Per tot açò, vullc donar les gràcies. Gràcies a tots els fallers que han confiat en mi per a ser el seu cavaller acompanyant. Gràcies a la cort d’honor infantil per plenar la festa amb la seua simpatia. Gracies a Salomé i María per conviure amb mi i ser unes reines “de primera”. ¿I per què no? Gràcies a Burriana que, de bon segur, eixirà al carrer per engrandar la festa i farà del 95 un any faller inolvidable per a mi.

No cal dir més. 

Només VISCA BURRIANA  I VISQUEN LES FALLES!

                                   Vostre reinet. Manuel Gil López


Queda no res per a falles!!! Ganes de música, pólvora, color. . . 

Fins prompte amics!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario